Nálunk a legfinomabb

Te is eljátszottad gyerekkorodban, hogy ugyanazt az ételt a szomszédban vagy a nagymamádnál megetted, de otthon nem? Csak azért, mert máshol finomabb volt…?

Miben vagyunk legalább olyan jók, mint az igazi nagymamák:

Szeretet

A szeretet ugyanaz, de mi – különösen a régi nagymamák zömével ellentétben – nem csak azzal fejezzük ki a szeretetünket, hogy édességgel tömjük a gyereket. Figyelve a korszerű, egészségtudatos táplálkozás szempontjaira, finom, ugyanakkor tápláló ételeket adunk neki.

Mivel szeretettel adjuk, szeretettel fogadja, és olyan ételeket szeret meg egy életre, amelyek nem csak ízletesek, de értékesek is a számára.

Alapanyag

Az alapanyagok sem változtak (az arányaik egy kicsit), de ami még fontosabb: Ugyanúgy friss összetevőkkel, frissen készítjük az ételeket, mint a nagymamák. Kevesebb tartósítószer, nagyobb egészség!

Gondosan válogatjuk az összetevőket, ezért pontosan tudjuk, hogy miből van – ellentétben a készen ékezett, máshol készült ételekkel. Így szavatolhatjuk, hogy a gyermek szervezete, idegrendszere biztosan megkap minden szükséges tápanyagot a megfelelő fejlődéséhez. Ez pedig – a mai el-élelmiszeriparosodott világban – igen fontos nekünk.  Mit gondolsz, a gyereked számára is az?

Jóllakottság

Maga a jóllakottság se maradt el, de bizony, eléggé megváltozott. Az ételek táplálóbbak, mégis könnyebbek lettek. A gyereked jóízűen eszik, ugyanakkor a helyes, változatos étrend kialakításával megalapozzuk, hogy később se legyen túlsúlyos.

Ebben a korban különös jelentősége van az immunrendszer, az ellenálló képesség kialakításának és megerősítésének: Azért betegek olyan gyakran, mert ez még nem történt meg! De a helyes étkezéssel ehhez hozzá tudunk járulni, így a gyerek ellenálló képessége nő, Te pedig boldog vagy, hogy tudsz dolgozni menni – már ha ez elég a boldogságodhoz…

…Ami minket illet, mi nagyon szeretjük a munkánkat, ahogy a gyerekek is szeretnek nálunk (l)enni. 😊

Messzi földön híresek vagyunk Andi mama főztjéről.

Kár lenne kihagyni!

___

csatlakozol
Hívj minket a +36 70 650 8343 vagy a +36 30 867 8856 számon akár most – de ha megadsz néhány adatot, készséggel felvesszük Veled a kapcsolatot mi!
logo
A CSALÁDI BÖLCSŐDE.