kivanni-se

5 dolog, amiben a legjobbak vagyunk

kivanni-se

RAGASZKODSZ AHHOZ, hogy a kislányod, a kisfiad szeretet vegye körül? SZERETNÉD, hogy jó nevelést kapjon addig is, amíg Te a munkáddal vagy elfoglalva? ÖRÜLNÉL, ha minden reggel vidáman indulna el?

5-ok-banner

1. Mert itt a legtöbb a szeretet

Egy csoportban maximum 7 gyerek kaphat helyet, hogy a lehető legtöbb figyelemben és törődésben legyen része a kislányodnak, a kisfiadnak.

2. Mert itt a legfinomabb az étel

A legháziasabb, legjobb ételeket nálunk kapja, és ezt nem mi találtuk ki: A legtöbb pozitív visszajelzést a koszttal kapcsolatban kapjuk…

3. Mert itt a legcsaládiasabb a hangulat

Nem csak a filozófiánk családközpontú, de a napközink belső terei is olyanok, mint otthon — gyere és győződj meg róla!

4. Mert itt a legszínesebb a program

Lovaglás, zenebölcsi, bábszínházi előadás, néptánc… És ez csak egy ok az ötből?

5. Mert itt a legjobb az ár

Meg fog lepni Téged, mennyire nem jelent akkora anyagi megterhelést, különösen az ár/érték arányt tekintve, ha megtetszik valamelyik csomag ajánlatunk!

Ez az 5 ok arra is, hogy nyugodt szívvel ajánljuk Neked a Kerekerdőt, mert ez a környék legjobb Családi Napközije, és most adunk egy okot arra is, hogy gyorsan dönts: Ha június végéig akár előre, későbbi kezdéssel beíratkozol, kapsz 10% extra kedvezményt az első havi befizetésből!

Miért mennél máshová?

csatlakozol
Hívj minket a +36 70 650 8343 vagy a +36 30 867 8856 számon akár most – de ha megadsz néhány adatot, készséggel felvesszük Veled a kapcsolatot mi!
logo
A CSALÁDI BÖLCSŐDE.