kezmuves-tabor

A soha véget nem érő kézműves tábor

kezmuves-tabor Szinte állandóan kézműveskedünk, különösen, mióta beköszöntött az ősz… El se tudod képzelni, mennyi mindent lehet csinálni levelekből!

A Kerekerdő Családi Napközi egy soha véget nem érő kézműves tábor – hogy miért? Mert a gyerekek egyszerűen imádják! A múlt hét a tökről szólt, a tök faragásról, a tökös sütiről, most a levél van soron:

Készül belőle dísz, seprű, és ki tudja, még mi minden. (Fura, hogy milyen szép mintákon taposunk két lábbal így ősztájt… Vegyél a kezedbe egy levelet, és magad  is meg fogsz lepődni!)

Ezért mi most levelezünk.

Amikor pedig kész leszünk, felrakjuk a képeket ide, hogy mindenki megcsoldálhassa – és meg is fogja!

Ha a Te gyereked is szeret kézműveskedni, írasd be, ha nem szeret, akkor is: itt rá fog érezni az ízére. Közben megtanulja, milyen érzés csinálni valamit. Ez éppúgy neveli őt a munkára, mint a kreativitásra, a művészi hajlamai kiélésére, a teremtésre.

Mert ez a legnagyobb cél, amit csak ember kitűzhet maga elé: Teremteni! Hogy mit, az már másodlagos, különösen pár éves korban. De ha mégis valami szép sikeredik belőle, annak mindenki örül.

Hamarosan töltjük a képeket!

 

csatlakozol
Hívj minket a +36 70 650 8343 vagy a +36 30 867 8856 számon akár most – de ha megadsz néhány adatot, készséggel felvesszük Veled a kapcsolatot mi!
logo
A CSALÁDI BÖLCSŐDE.