maradhatok-meg

Hogyan maradhat 3 éves kora után?

maradhatok-meg Többen megkerestetek bennünket azzal kapcsolatban, hogy milyen feltételekkel maradhatna gyermeketek a 3. életéve betöltése után is a napközinkben?

 

Ez nagyon jól esik, ezúton is köszönjük a bizalmat, igyekszünk a jövőben is mindent megtenni, hogy elégedettek legyetek velünk.

Az Oktatási és Kulturális Minisztériummal egyeztettem a napokban, és egészen pontos, friss információk alapján mondhatom, hogy a következő az eljárás:

 

1. Ha valaki családi napköziben szeretné hagyni, vagy beíratni a gyermekét, nem kell felmentést kérni a jegyzőtől. Ezt csak abban az esetben kell megtenni, ha a gyermek otthon marad valamelyik szülővel.

 

2. Ha év közben, szeptember után, pl. október 20-án tölti be a gyermek a 3. életévét, nem kell óvodába beíratni, sőt át sem veszi az óvoda.

 

3. Amennyiben már betöltötte a gyermek a 3. életévét szeptemberig, és a szülő mégsem akarja óvodába vinni a gyermekét, akkor 5 éves koráig maradhat családi napköziben, amennyiben a csana rendelkezik óvónővel.

 

Ha bármilyen kérdésetek lenne, akár valami egészen más témával kapcsolatban,  hívjatok nyugodtan a 70 650 8343 számon, vagy írjatok itt.

csatlakozol
Hívj minket a +36 70 650 8343 vagy a +36 30 867 8856 számon akár most – de ha megadsz néhány adatot, készséggel felvesszük Veled a kapcsolatot mi!
logo
A CSALÁDI BÖLCSŐDE.