meglepetes

Íme a meglepetés!

meglepetes A múlt héten megígértük, hogy fellebbentjük a fátylat a Titokról, amit a Kerekerdő angyalkái egészen eddig féltve őriztek – hát legyen, tessék!

 

A Kerekerdő nagy karácsonyi meglepetése

 

Még sosem vágtuk ekkora fába a fejszénket, ezért nagyon köszönjük mindenkinek, aki csatlakozik a kezdeményezésünkhöz, amellyel ténylegesen rászoruló 3-4 gyerekes szigetszentmiklósi családokat szeretnénk karácsonyra megajándékozni.

A számuk attól függ, mennyi felajánlást sikerül összegyűjtenünk tartós élelmiszerből, játékból, pelenkából és minden másból, ami jól jöhet és örömet okoz.

A családokat védőnők személyes ajánlása alapján választjuk ki, tehát mindenképp jó helyre kerülnek az összegyűjtött ajándékok. Az akciót természetesen dokumentáljuk, és lehetővé tesszük mindenki számára a folyamatos követését.

A megajándékozott gyerekek között 2 hónapos kortól iskolás korig több korosztály is megtalálható, akad köztük Down szindrómás is.

A felajánlásokat szívesen fogadjuk és várjuk az ezzel kapcsolatos megkereséseket minden elérhetőségünkön, köztük akár a Facebookon is.

 

MEGHITT ADVENTET, BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

 

csatlakozol
Hívj minket a +36 70 650 8343 vagy a +36 30 867 8856 számon akár most – de ha megadsz néhány adatot, készséggel felvesszük Veled a kapcsolatot mi!
logo
A CSALÁDI BÖLCSŐDE.