osz

Mi lesz itt?

osz Igaz, elmúlt a nyár, de az ősznek is megvannak a maga szépségei – ahogy a télnek meg a tavasznak is. Itt, a Kerekerdőben hétről hétre teszünk róla… De lássuk csak, mit is?

szuletesnap Hát először is itt vannak a szülinapok, nem is kell jobb mulatság ezeknél, legyen akármilyen évszak!

helen-doron-angol Helen Doron angol foglalkozást heti rendszerességgel tartunk, a gyerekek imádják. A világ 35 országában több mint 1,5 millió kisgyermek és fiatal felnőtt tanul vagy tanult így angolul!

zene-bolcsi A zenebölcsiben mindenki szabadjára engedheti virtuóz technikáját, és határtalan művészi fantáziáját. Meg is teszik…!

tok-faragas A töklámpás faragást csak Mindenszentek ünnepén tartunk, ez viszont kifejezetten szülős buli – egyszerűen azért, mert mindenki nagyon élvezi!

marton-napi-lampas Ha már a lámpásoknál tartunk, Márton napra is készítünk, és ezt is a szülökkel együtt. (Te csináltál már ilyet?)

karacsony És a legnagyobb. legcsillogóbb űnnepet, a Karácsonyt is megünnepeljük, karácsonyfa díszítéssel, mézeskalács sütéssel, zenés műsorral – és sok-sok szeretettel!

csengettyu A Csengettyű Bábszínház 3 havonta tart előadást, tehát erről is elmondjatjuk, hogy „évszakfüggetlen” program. Már Te is hallod a csilingelést? Közelednek…

 

husvet-a-csaladinapkoziben A Húsvét a másik nagy kedvenc, támadnak a nyuszik, meg a kiscsibék, és mindent teletojnak csokival… Azért olyan még nem volt, hogy ne tudtuk volna utánuk eltakarítani!

 

tavasz-koszonto A tavaszt is a szülőkkel együtt köszöntjük, mint mindig, ha komolyabban kézműveskedünk. Magadtól szinte biztosan nem állsz neki kézműveskedni, de amikor belefogsz, nagyon élvezed majd.

gyereknap-a-csaladi-napkozibenA Gyereknap ugráló várral, kézműves foglalkozással, arcfestéssel, meglepetés finomsággal, bábszínházzal érkezik a Kerekerdő Családi Napközibe: Nem aprózzuk el…

Hogy tetszik ez a kis előzetes? Hidd el, Neki még jobban fog tetszeni, ha elhozod – várunk szeretettel.

 

Ha még ezen a héten (szeptemberben) beiratkozol,

10% kedvezményt is kapsz az első hónap árából.

Mit gondolsz, megéri?

HÍVJ!

csatlakozol
Hívj minket a +36 70 650 8343 vagy a +36 30 867 8856 számon akár most – de ha megadsz néhány adatot, készséggel felvesszük Veled a kapcsolatot mi!
logo
A CSALÁDI BÖLCSŐDE.